test

Zlotvor Abdić se hvali izbornim rezultatom!? Neka te još malo, mišu mali!

Poštovane građanke i građani USK ovim putem vama svima koji ste izašli i glasali na posljednjim izborima želim da se zahvalim što ste obavili svoju građansku dužnost.

Posebno se zahvaljujem onima koji su svoj glas dali SDA i naravno onima koji su u sklopu toga stavili × pored mog imena.

Nadam se dacemo kao najveca stranka i stranka koja je dobila najvece povjerenje građana na svim nivoima kao u svim demokratskim zemljama u skladu sa rezultatima zajedno sa partnerima formirati vecine u skupštinama na svim nivoima.

Bez obzira kako bude obecavam da cu i dalje davati sve od sebe da u svojim mogucnostima zaštitim institucije države na nivou na kojem djelujem i da cu kao i do sada (što ste vi koji ste mi dali glas i prepoznali) sve učiniti za naš kanton u smislu poboljšanja uslova života i sveg ostalog što bude u mojoj mogucnosti.

Kao što možete vidjeti na ovom tabelarnom prikazu dobio sam najveci broj glasova od svih kandidata na svim listama u USK kad je u pitanju PD FBIH.

Hvala svim našim kandidatima,volonterima,predsjednicima ogranaka isvim ostalim aktivistima koji su nesebično radili i uložili trud da bih napravili ovakav rezultat.

Bez zajedničkog rada i zalaganja nebi uspjeli!

DA NAM VJEČNO ŽIVI JEDINA DOMOVINA BIH!

Facebook / Hamdija Abdić

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR