test

SDA reklamira DUREX sigurnost

Kako se sve više približavaju Opći izbori u našoj zemlji, koji se održavaju 2. oktobra ove godine, tako su se i stranke odlučile predstaviti svoje slogane pod kojim će nastupiti u predizbornoj kampanji.

Kao i svake godine, bude tu originalnih, ali i onih manje originalnih rješenja, a iako još niko nije zvanično predstavio svoj slogan, iz predizbornih nastupa pojedinih političkih subjekata može se zaključiti kako će on glasiti.

Tako je Stranka demokratske akcije, na tribini u Travniku održanoj 22. jula istakla jednu riječ u nekoliko poruka koje su se vrtjele na pozadinskom ekranu tokom obraćanja zvaničnika ove stranke publici.

Radi se o riječi “sigurno”, koja je boldirana i istaknuta zelenom bojom u rečenicama poput “Riješili smo velike krize sigurno ćemo znati savladati i sve buduće izazove”, ili primjerice “Izborili smo slobodu i jednakost sigurno ćemo ih znati sačuvati”, kao i u “Sa jakom SDA, BiH će sigurno biti stabilnija država”.

Da li će ovo biti slogan SDA na predstojećim izborima, još uvijek nema zvanične potvrde. Podsjećamo, slogan SDA na Lokalnim izborima 2020. godine bio je “Snaga naroda”.

SDP BiH sutra je najavio predstavljanje svog zvaničnog slogana pod kojim će nastupiti u predstojećim izborima, a isto se u narednim danima očekuje i od ostalih političkih subjekata.

Pressmediabih.com

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR