Crnogorac koji se prodao Vučiću sam sebe pomnožio sa nulom

Vladimir Đukanović, poslanik stranke SNS predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, sinoć se izvinio javnosti, a nakon tvita da mu se “čini da će Srbija biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana”. On je naveo da je bio “strašno neodgovorna osoba, da je tvit napisao “više u šali onako”, te da je napravio ogroman problem Aleksandru Vučiću i svojoj zemlji.

“Ja sam dužan kompletno javnosti ovdje da se izvinim. Bio sam strašno neodgovorna osoba. Prijvatam to. Napisao sam jedan tvit više u šali onako, napravio sam veliki problem Aleksandru Vučiću i svojoj zemlji zbog tvog tvita”, naveo je Đukanović.

On je rekao da prihvata odgovornost.

“Moja strašna greška je moja neodgovornost. Moramo sad da budemo potpuno odgovorni, moramo da potpuno slušamo državno rukovodstvo i probamo da ne dođe do sukoba”, naveo je Đukanović na TV Pink.

Ovaj njegov tvit izazvao je burne reakcije, a na njemu se nije zaustavio. On je potom napisao zbog čega se „krug dvojke plaši denacifikacije“.

“U bre, ala se uzjogunio dvojkakrugaški svijet što napisah da će Srbija možda morati da pokrene denacifikaciju Balkana. Razumijem to, oni su uvijek podržavali svakog srpskog neprijatelja, od ustaša, balista, handžarovaca… To su činjenica bili nacisti, a dvojkakrugaškom svijetu srcu mili”, napisao je.

“Denacifikaciju” je Rusija iskoristila kao jedan od izgovora za vojnu invaziju na susjednu Ukrajinu.

Fokus.ba

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR