test

Zna li Raguž da mu stranka u Glamoču koalira sa Čovićevim SNSD-om?

Portal Zvono.ba pisao je o novoj velikoj koaliciji u Glamoču. Hrvatska republikanska stranka (HRS) i njezin predsjednik i općinski vijećnik Perica Grabovac su odlučili dati podršku načelniku Nebojši Radivojši iz SNSD-a. Imali su buran odnos od početka, ali očito su pronašli zajednički jezik. Neobično je što vlast čine i stranke iz HNS-a BiH koje HRS smatra velikim neprijateljima hrvatskog naroda.

EKSKLUZIVNO: HRS u Glamoču ušao u vladajuću koaliciju sa SNSD-om i HDZ-om. Novi smjer HRS-a i za više razine vlasti?

https://zvono.ba/ekskluzivno-hrs-u-glamocu-usao-u-vladajucu-koaliciju-sa-snsd-om-novi-smjer-hrs-a-i-za-vise-razine-vlasti/embed/#?secret=CQGPfX86zC#?secret=rJXVKOs5mp

Ostali smo iznenađeni

Nakon velike popularnosti objave na Facebooku, došla nam je obavijest da je objava prijavljena Facebooku i da nije vidljiva više. Uvidom u prijavu vidjeli smo da ju je podnio – Perica Grabovac.

Obzirom da je Grabovac i sam vlasnik i jedini urednik portala HBŽ Vijesti i Glamoč Online, nismo očekivali ovakav odnos prema nama kolegama iz medija. ZVONO prenosi činjenice i uvijek radimo na tome da prenesemo obje strane priče.

Odgovore još nismo dobili

Upravo zbog toga smo tajnici HRS-a Glamoč Kristini Pranjić jučer postavili nekoliko pitanja nakon njezinih komentara na Facebooku. Iako je nastavila komunikaciju s nama nakon upita, nažalost nismo dobili odgovor. Pitanja su kako slijedi:
1. Koji je razlog i pozadina nagle promjene politike HRS-a u odnosu prema načelniku Radivojši i vladajućoj većini? Odnosno koji je razlog ulaska u tu vladajuću većinu?
2. Postoji li već dogovor o provođenju novih projekata načelnika i HRS-a i koji su to? A s obzirom na to da je čak 17 amandmana na proračun načelnik odbio na početku ove godine.
3. Je li sudjelovanje HRS-a u vlasti koju čine i stranke HNS-a BiH izuzetak samo za Glamoč, ili će biti pravilo i na drugim razinama?

Po primitku odgovora na pitanja, ista ćemo i objaviti.

Grabovac na sadržaj teksta nije imao primjedbi, samo na sliku

Grabovac nije imao primjedbi na sam sadržaj teksta i objavljene novosti.

Zvono.ba

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR