ZLATKO MILETIĆ “LJUT KAO PUŠKA”: “Da li imate imalo obraza…”

Delegat u Domu naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine Zlatko Miletić se oglasio nakon što je Lana Pudar na Evropskom prvenstvu za juniore osvojila zlato.

“Da li imate imalo obraza…

Pitam Parlament BiH i Vijeće ministara BiH, za ovu zlatnu djevojku, Lanu Pudar i svu mostarsku djecu zašto niste bili u stanju pomoći da se izgradi bazen u Mostaru…da pomognete pripreme.. bilo šta.. išta…?

P. S… mogli smo uplatiti po onih 500 km koje ste uzeli”, naveo je Miletić.

Podsjećamo, Pudar osvojila je danas novo zlato. Ona je u rumunskom Bukureštu, na Europskom prvenstvu za juniore, pobijedila u disciplini 200 metara delfin stilom.

Iza naše zlatne djevojčice ostale su Francuskinja Tabathu Avetand i Italijanska Anna Porcari. Lana je konkurenciju ‘debelo’ ostavila iza sebe jer je drugoplasirana Avetand zaostajala čak četiri sekunde.

Mlada Mostarka je prije dva dana osvojila srebro na Europskom prvenstvu u disciplini 100 metara delfin.

Zabilježila je najbolje vrijeme u svojoj kvalifikacionoj grupi i nešto kasnije u toku dana je očekuje polufinale u toj disciplini.

Lana je prije nekoliko dana u Rumuniji osvojila srebrenu medalju u disciplini 100 metara delfin stilom. Prije toga nas je obradovala sa dva zlata na Mediteranskim igrama u Alžiru.

U nastavku pogledajte kako je Lana danas došla do zlata:

Slobodna-Bosna.ba

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR