Zašto homoseksualci iz BiH vole Čovićev a mrze Plenkovićev HDZ? Neuzvraćena ljubav, ili?

Dovoljno je da samo dvoje od troje zastupnika BH Hrvata u Saboru RH uskrati potporu Plenkovićevoj vladi i ta izdajnička vlada postaje prošlost u Hrvatskoj, piše Poskok.info.

No oni to ne čine.

Znate li zašto?

Zato što nema naroda hrvatskog u BIH, barem ne u onom živom političkom obliku, u onom aktivnom i odgovornom, kao što je recimo narod albanski, narod bošnjački, narod srpski, narodi koji se bore za sebe. Nema u katolibana, pripadnika molitvene zajednice, eutanizirane, koji ide na ulice, pali kontejnere, opkoljava zasjedanje HNS-a u Mostaru i zgradu HDZBIH i dere se u sav glas: Čoviću ruši bagru izdajničku, podrži Milanovića bezuvjetno i do kraja.

Znate zašto nema tog naroda?

Zato što je mentalno kastriran, pa i prenapuhnut, neodgovoran, autodestruktivan, ne zna se boriti za svoje kolektivno pravo nego samo za pravo individualnog sebe i poziciju sebe. I uživati u komšiji kojem crkaje krava.

I jednostavno je u političkom smislu primitivan. Trogloditski narod. Koji i danas živi u mentalnoj pećini, makar se sa svih strana vile opasao kovanim ogradama.

Hrvati u BIH ne idu u blokadu sustava , ulica, svega, u masovan narodni prosvjed protiv izdajničke klike na čelu Perecije, i ne prijete HDZ-u BIH da ukoliko ne sruši Plenkovića može se slikati s rezultatom na izborima.

A morali bi. Jer su neki ključni dani. I dovoljno je da RH Vlada i RH Predsjednik samo ulože jedan veto, koji bi trajao maksimalno tri sata, i sva svjetska elita u roku par sati bi poništila sve Petritsceve amandmane, svo to nasilje austrogermanskih nazija nad nama. I vratila bi nam ono što imamo zajamčeno u Ustavu. A US ambasada bi pozvala Čavaru na ručak i uz isprike o birokratskoj pogrešci mu pojasnila da nisu oni to namjerno i da je sad sve onako kako treba biti. Baš kao u Daytonu. Hrvati biraju hrvatski klub Doma naroda FBIH. On nakon izbora smjenjuje Komšića Deklaracijom o nesposobnosti g. Željka da obavlja predsjedničku dužnost budući da bi mu bilo uskraćena najvažnija predsjednička ovlast.

Hrvati u BIH su totalni idioti. I nema im pomoći. I oni što je najgore znaju da je to tako. I uzdižu ramenima sa stolica u kladionicama ili sa crkvenih klupa. Ušućeni su. Kao da nisu ljudi. Nego tapiri.

A nisu male činjenice koje dokazuju da Hrvati iz BIH putem Nevenka Barbarića i onog drugog iz Kiseljaka te putem Zdravke Bušić, podržavaju nasilje nad sobom i svojim ustavnim pravom u BIH.

Zbog činjenice da Plenković laže i obmanjuje o svojim zaslugama za nas…

zbog opanjkavanja da predsjednika Milanovića tvrdeći da je ruski čovjek, i time dodano narušava ugled Hrvatske misleći samo na sebe i svoj ego…

zbog činjenice da je obesčastio Vukovar masovnim ubojicom , vođom džihada u BIH, koji je svojedobno ubio i onih osmero u Vitezum te počinio nekažnjeni genocid u Grabovici…

zbog činjenice da mu SDA propaganda postaje politički statement u RH Saboru,

zbog činjenice da je za ministre vanjskih poslova postavljao namjerno nedorasle nosače odijela i kompleta…

Zašto ne ruše izdajnički HDZ Perecije? Korumpirani su?

Ne. Zato što im njihov narod u BIH ne prijeti kaznom ako to ne učine. Narod taj hrvatski živi u nadi uskrsnuća i u milosti molitve. Očenašeki misle da će sve to dobri naš Bog, poredati kako treba, samo ako se dobro moliš. Baš kako smo se dobro molili za Dompes, pa dobri naš Bog Iko Skoko od tog doma za sirotinju uradi luksuzni hotel, s jasnom profitabilnom misijom.

Uostalom zar to Hrvati u BIH uopće trebaju činiti?

Zašto to ne čini HDZBIH koji tvrdi da se bori za nas?

Bori li se za nas ili za Plenkovića?

Zašto im je važniji Plenković od birača od kojih će sutra tražiti potporu?

Plenković više neće dobiti glasa Hrvata iz BIH. NO kako znamo da će HDZBIH. Koja će na izborima biti označena kao stranka koja je odbila , u ključnom momentu naše povijesti, rušiti smeće izdajničko.

I kukavički se oglušila na otvoreni poziv Predsjednika RH. Koji nam je pružio ruku.

Uostalom neka jednom HDZ vlada padne zbog nas. Dosta puta su od nas tražili da se odreknemo sebe kako bi njima na Markovom trgu bilo bolje. U Livanjskom pitanju su tražili da se odreknemo referendumske rečenice “Jeste li za BIH kao uniju nacionalnih republika, jer su se bojali sličnog scenarija sa Srbima u RH”. U Washingtonu su tražili da ukinemno teritorijalni federalizam i stupimo u FBIH u institucionalni federalizam. Od nas koji smo obranili svoju zemlju, oni koji su držali Hrvatsku pune 4 godine pod okupacijom tražili su da uđemo u Ustav Prevare, i postanemo političko roblje Al Qaede. One iste koju su nam doveli u BIH upravo preko Zagreba. U doba Alijanse i nametnutih neustavnosti tražili su od nas da se odreknemo Samouprave i zatajimo Jelavića. Sada traže od Čovića da ne talasa na liniji Milanović Plenković i da stane na izdajničku krmu plutajućeg broda Andreja Plenkovića.

Odrecimo se sada mi njih. Srušimo tu pokvarenu antihrvatsku vlast. Dajmo šansu HDZ-u u RH da se iz politike Brussela vrati u neki prihvatljiv hrvatski okvir.

Zašto doista Hrvati iz BIH ne ruše Premijera Hrvatske koji blokira rješenje hrvatskog pitanja u BIH?

Pitanja koje im je vitalno i za koje se navodno bore.

Hrvati to ne čine jer im je nepojmljiva borba za sebe. Niti borba na ulicama. Niti išta. Prešutjeli su čak i poziv na izbore. Prema zakonu koji im ne jamči ništa. Dopuštaju da ih se pravi budalama. Čekaju dan kada će izbori biti proglašeni bez prosvjeda pred zgradom OHR-a da ista ima proglasiti amandmane sukladno presudi Ljubić. Hrvati ne blokiraju HDZBIH zgradu, kamo li će OHR i državu.

Janjičarski je to narod koji je oduvijek naučio boriti se za druge. Za Turke, Mletke, Austrougare, za Pereciju.

Hrvatski političari u BIH to ne čine jer nisu političari. Oni ne razumiju procese, važnost trenutka, pogotovo ovog trenutka, u kojem je dovoljno zaprijetiti Plenkoviću rušenjem vlade ne stane li uz Milanovićevu inicijaticu.

Smatraju da ih u njihovom narodu u BIH cijene to više što se više puta uslikaju s Plenkovićem. Smatraju nas idiotima.

Hrvatski političari su ništa. Sljedbenici naputaka EU/NATO birokracije na Markovom trgu. Birokracije iste one EU/NATO osovine koja je autor svih antihrvatskih deklasiranja Ustava i Izbornog zakona.

Hrvati u BIH su također jedno veliko ništa.

Drže na poziciji u RH Vladu čovjeka koji otvoreno radi protiv njih. I pitaju se što se događa s njihovim nestajućim pravom.

No bitno je da su danas otišli na ovo:

I još malo ubili svoj nacionalni ponos, te se na jedan poseban način, evangelizirali. U komfort zoni nečinjenja “drugom što ne želiš da tebi drugi čini”.

A Andrej ti upravo to čini.

Zamislite obrnutu situaciju. Da od Čovićeve volje ovisi sudbina Hrvatske, njen put, njena ravnopravnost na tlu EU, neki njen veliki kredit. A Čović to ne da. I eguje.

Eguje poput baruna egomanije – Andreja Plenkovića.

Suvremenog kneza Borne hrvatskog naroda. Izdajnika.

Gorjela bi Hrvatska od protesta i pritisaka na Plenkovića da se Čovića pusti niz vodu.

I ne gori Hercegovina niti Bosna, od pritisaka Hrvata u BIH na Čovića, da se Plenkovića pusti niz vodu.

Na jedan poseban način, govna smo.

Poskok.info

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR