Teško drogirani Nenad i Predrag Nešić, kao i Mladen Lučić, sa još dvadesetak osoba, napali Nedeljka Eleka…

Nenad Nešić, njegov brat Predrag, Mladen Lučić, svi narkodileri i perači narko novca, noćas su, teško drogirani, napali Nedeljka Eleka, predsjednika NO OC Jahorina.

Navedeni trojac teških narkomana, uz jos dvadesetak svojih dilera nasrnuli su u motelu “Vučko” na Jahorini na Eleka, ali je reagovalo njegovo obezbjeđenje, koje ih je uspjelo spriječiti da jednom od najbližih saradnika Milorada Dodika u raznoraznim “poslovima” nanesu teže povrede.

Nešići i Lučić su toliko divljali, lomili sve pred sobom, skakali po automobilima ispred “Vučka”, da je čak morala intervenisati i narkopolicija kojoj šefuje Branimir Šehovac, te su ih sve svezali i kao zadnje fukare, što i jesu, priveli, potvrđeno mi je iz izvora u PU Sarajevo.

Sada narkodiler, narkoperačnovca i narkoman Nenad Nešić pokušava da prikrije svoje učešće u skandalu, prebacujući sve na brata.

Međutim, u policiji imaju i njegovu izjavu, pa ukoliko nestane da se zna da je ukradena, što uopšte ne bi čudilo kada je MUP RS.

Nenad Nešić i njegov brat Predrag očito su izgubili potpuno živce zbog straha da će biti pohapšeni, jer su im svi okrenuli leđa. Strah im je potpuno opravda.

Oni su zadržani u policiji tokom noći, pušteni su prije par časova, dok je Mladen Lučić, pripadnik Nešićeve narkogrupe, pobjegao u, kako se pretpostavlja, Crnu Goru.

Slobodan Vasković / Slobodanvaskovic.blogspot.com

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR