Stanko Čolak u utrku za člana Predsjedništva BiH gura svoju miljenicu Borjanu Krišto?

Kako se saznaje iz izvora bliskih HDZ-u BiH u toj stranci je dosta žestoko oko borbe za stranačke pozicije na listama. No krajnje odluke donosi predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, piše Dnevni.ba.

Ono što javnost zanima je kandidat HDZ-a BiH za člana Predsjedništva BiH, a najnovije informacije govore da bi to mogla biti Borjana Krišto iako je već planirana za nositeljicu liste iz Kantona 10 za državni parlament.

Ona je predložena za nositeljicu liste od svoje organizacije iz HBŽ, ali izgledno je da Čović još jednom u vatru i na megdan Komšiću tjera upravo nju.

Nakon sastanka čelnika HDZ-a, ali i stranaka koje se okupljaju oko HNS-a, izgleda da je odlučeno kako će Krišto biti ta koja će ući u predsjednički duel sa Željkom Komšićem (DF) za člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda. To bi bilo drugi put da Borjana Krišto ulazi u gubitničku utrku za člana Predsjedništva BiH jer je već jednom viđen isti scenarij.

Time se Borjana Krišto još jednom pokazuje i dokazuje kao pravi stranački poslušni vojnik za što će sigurno nakon izbora biti adekvatno nagrađena.

Službena informacija o ovome bi trebala biti poznata tijekom današnjeg dana.

Dnevni.ba

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR