Polupismeni bračni par se dobro prodao, Anka bliska sa SDA, a Lazo Raič sa HDZ BiH. Ante Starčević se okreće u grobu!

Prošireno Predsjedništvo HDZ-a BiH jučer i danas usvaja i slaže liste kandidata za nadolazeće Opće izbore 2022. godine. Lista za Skupštinu HNŽ-a je usvojena i u posjedu je Top Portala.

Listu za Skupštinu HNž nosi predsjednik mostarskog HDZ-a Slaven Zeljko. Među 35 kandidata našla su se i dobro poznata lica sa političke scene i iskusni kadrovi HDZ-a poput predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Tomislava Martinovića, izaslanika u Domu naroda federalnog Parlamenta Damira Džebe, ministrice kulture u Vladi Federacije BiH Zore Dujmović, ministar za pitanja branitelja u Vladi HNŽ Oliver Soldo.

Među poznatim osobama na listi su i Dalibor Drlje, savjetnik ministar MUP-a HNŽ-a i predsjednik HFC ”Zrinjski”, dr. Sanja Jurišić, vlasnica poznate Poliklinike ”Jurišić”, a na listi su se našle i dosadašnje zastupnice Julineta Jurić i Stana Burić.

Mjesta od broja 15. do 19. zauzeli su kandidati koalicijskih stranaka među kojima se našla i mostarska pjevačica Danijela Škegro.

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović jučer je kazao da ova stranka očekuje isti ili čak bolji rezultat u odnosu na prošle izbore. Na prošlim izborima HDZ BiH je u Skupštini HNŽ imao 13 mandata, piše Top Portal.

Zanimljivo je da su se na listi našla i dva HSP-ovca, Lazo Raič i Tihomir Šarac, što daje najavu nekih novih, javnosti manje poznatih, koalicija sa HSP-om BiH.

Insajder.media

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR