Posuški homić popljuvao Oluju, Tuđmana,..! Treba mu zabraniti ulazak u Hrvatsku

S trajnom zahvalnošću i neizmjernim ponosom obilježavamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 27. obljetnicu VRO Oluja, poručila je hrvatska europarlamentarka Željana Zovko.

-5. kolovoza 1995. godine će zahvaljujući hrabrosti i žrtvi naših branitelja, mudrom vodstvu predsjednika Tuđmana i slozi hrvatskog naroda, trajno ostati zapisan kao dan konačne pobjede Republike Hrvatske u Domovinskom ratu i dan kad smo ostvarili višestoljetni san o slobodi.

Oluja `95 stvorila je i preduvjete za sklapanje Daytonsko-pariškog mirovnog sporazuma kojim je okončan rat u BiH. Svim braniteljima od srca izražavam zahvalnost i čestitam njihov dan, a sugrađanima u i svim Hrvatima diljem svijeta čestitam ovu veličanstvenu obljetnicu, poručila je Zovko iz Knina.

-Međutim Zovko bi, da je naša a ne Plenkovićeva zastupnica, trebala reći sljedeće:

Glupošću Franje Tuđmana, izdajom Mate Granića a sve uz pritisak Franje Kuharića i Pape, Hrvati u BIH iako su dali najveći doprinos postizanju mira u BIH ostavljeni su u poziciji austrogermanskih igračaka nad kojima svaki austrijski mešetar od Oluje do danas oštri neku stvar”, piše Poskok, radikalni hercegovački portal pod kontrolom Čovićevog HDZ-a, te nastavlja:

“Hrvatska je u dva mandata Stipe Mesića brutalno pomagala majorizaciju Hrvata u BIH za što je Mesić dužan biti suđen i trunuti u zatvoru, no smeće osmansko se i dalje kofrči po Hrvatskoj.

Olujom je započet proces genocida nad Hrvatima u BIH koji traje i danas.

Hrvati slave pobjedu a zapravo u Oluji nije bilo bitke da bi se mogla nazvato pobjedom. Uostalom kakav je to narod koji svoju “najveću pobjedu naziva “vojnoredarstvenom akcijom”. Zvuči presmiješno.

Oluja je poraz jer ostvariti pravo na suverenitet na teritoriju koji je ionako tvoj, uz uvjet da izdaš svog u BIH, Srbima dati entitet u BIH a vlastiti narod u BIH izdati i prodati u neoosmansko roblje nije ništa nego izdaja hrvatskih nacionalnih interesa.

No to nema hrabrosti reći niti jedan hrvatski političar iz BIH. To pišemo samo mi.

Svi aktivni hrvatski političari iz BIH su Plenkovićeve plišane igračke.

A proslavu Oluje politički Hrvat iz BIH trebao bi promatrati kao proslavu Tuđmanove urote protiv nas, kojom je naša sudbina, ako ne podignemo ustanak, potpuno zapečaćena. Tuđman i Zubak su tada već bili ucijenjeni.

Oni koji se nadaju pomoći iz Hrvatske ništa nisu naučili iz povijesti. A takvi su nažalost većina.

Oluja je u suštini velika izdaja a ne velika pobjeda Hrvata. I stojimo na dispoziciji da to argumentirano pojasnimo bilo kome kome treba malo povijesne čitanke.

Sinn Fein. Za Kralja i Banovinu”, navodi se na kraju radikalno-huškačkog teksta.

Slobodnabosna.ba

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR