Ovaj više liči na Sebiju nego na Bakira!

Novinar i kolumnista Avaza Danijal Hadžović prokomentarisao je posljednju SDA-ovsku podvalu, u kojoj su fotografiju na kojoj je komandant Zelenih beretki Edo Arnautović predstavljen kao Bakir Izetbegović:

“Obraćamo vam se ovim putem jer je na vašem portalu objavljena fotografija na kojoj se kaže da se nalazi gospodin Bakir Izetbegović. Ovim putem vam želimo reći da nije tačna informacija jer se na njoj nalazi jedan od naših komandanata Edo Arnautović“, oglasili su se iz Zelenih beretki.

Osvrćući se na ovakav nevjerovatan potez Hadžović je napisao:

– Krenuo je od negiranja u Sarajevu naširoko poznate priče da je u ratu, koji je proveo u kabinetu svog oca kao savjetnik, spavao u trezoru Centralne banke.

Onda je 2006. u tv duelu sa Željkom Komšićem rekao da ne samo da nije spavao u trezoru, nego je nebrojeno puta obilazio prve linije i “mogao poginuti svaki put”.

Potom su nas turska braća u urnebesnoj trash igranoj seriji “Alija” obavijestili da je Bakir ranjen u ratu.

Onda nam je Bakir otkrio da ne samo da nije spavao u trezoru i da je obilazio linije, nego je išao i “iza neprijateljskih linija”, ali ne voli o tome da priča.

Sljedeća je bila informacija iz SDA-ovske medijsko-botovske kuhinje da je Bakir aktivno sudjelovao u vojnim akcijama Armije BiH.

Sada se pojavila i neka fotografija čovjeka s riđom bradom u uniformi za kojeg trebamo vjerovati da je Bakir.

Znači, ostalo je još samo da nam otkrije da je on zapravo poginuo u ratu, “ali ne voli pričati o tome”.

Pressmediabih.com

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR