Osmica nije spavao: Uhapšeni Elvis Keljmendi, pod pokroviteljstvom vrha OSA BiH prebacivao tone marihuane i kokaina

Nema potrebe da pitam Osmana Mehmedagića Osmicu, direktora OSA BiH, kako je spavao, nakon što je saznao, iz medija, da su uhapšeni Elvis Keljmendi i njegova grupa.

Nije spavao. A neće još dugo zaspati.

Osmica je bio glavni zaštitnik i informator Keljmendija, a o saradnji njih dvojice uhapšeni veliki NarkoDiler nije štedio na riječima. Kao ni Denis Stojnić, takođe, narko diler kojeg štiti Osmica, šef tajne službe narkoklanova.

Elvis Keljmendi je veliki narkodiler koji je švercovao tome marihuane u zemlje EU; Marihuanu je kupovao u Albaniji, a odatle je prebacivao, preko razgranate mreže, do zemalja Evropske Unije.

Istovremeno je u Holandiji kupovao kokain kojim je snabdijevao dio narkoklanova u BiH.

Budući da je riječ o ogromnim količinama narkotika, tonama, jer Keljmendi je “radio” non-stop, zaradio je nelegalno desetine miliona evra.

Sve vrijeme dok je radio narkotike Keljmendi je bio “na vezi” sa vrhom Osa, odnosno Osmicom.

Njegova grupa je marihuanom i kokainom pokrivala Sarajevo i Istočno Sarajevo, gdje je i živio.

Aleksandar Nikolić

Elvis Keljmendi je, uz Aleksandra Nikolića (koji je u pritvoru), najznačajniji diler kojeg je kontrolisao Osmica. Njegov triling “narkoasova” upotpunjuje Denis Stojnić, koji se, takođe, otvoreno hvali da “može sve završiti u vrhu OSA”.

Denis Stojnić

Nije mu priča bez osnova. Dapače.

Keljmendi, Nikolić i Stojnić bili su Osmicina udarna igla na teritoriji Sarajeva i Istočnog Sarajeva.

Na slobodi je još jedino Stojnić ot “trilinga”. I Osmica!

Ovoj grupi pripada i Adi Nukić, njihov ključni čovjek za batinanje, pritiske i ostala nasilništva, za kojeg je Osmica znao. On im ga je i “preporučio”. Adi Nukić hapšen je zbog iznuda i utaja.

Adi Nukić

Nukić je “blisko” vezan, preblisko, i sa narkomanufakturom Nešić, kojom rukovodi veliki narkodiler i perač narkonovca Nenad Nešić. Ako baš budem morao pojasniću sve detalje te “bliskosti”, a Nukić ima video-klipove.

Umalo da zaboravim: Ne spava ni Diana Kajmaković, poznata saradnica narkodilera. Naspavaće se, kao i osmica, u zatvoru. (nastaviće se)

Slobodan Vasković / Slobodanvaskovic.blogspot.com

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR