Opozicionari poručili: Spremni smo, sve ide po planu!

Na zajedničkoj kafi danas su se našli opozicioni lideri i kandidati za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, Jelena Trivić i Mirko Šarović. Čini se da su riješili sve dileme i još jednom potvrdili da im je pobjeda na izborima zajednički cilj.

Mirko Šarović, Branislav Borenović, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović vidno su raspoloženi i očito je razgovot protekao u dobroj atmosferi, što se primjećuje i na fotografiji objavljenoj na društvenim mrežama.

“Sva neslaganja i nesuglasice 2. oktobra će biti stavljena po strani. Tog dana će biti jednostavan izbor, ili oni ili mi. Кoristan i sadržajan sastanak sa Jelenom Trivić , Branislavom Borenovićem i Nebojšom Vukanovićem u vezi zajedničkog nastupa i podrške”, stoji na fejzbuk profilu lidera SDS-a i kandidata za srpskog člana u Predsjedništvu BiH.

Identičnu fotografiju prenio je i lider PDP Branislav Borenović navodeći da je ugodan razgovor bio u Istočnom Sarajevu.

“Кoristan i ugodan razgovor sa dragim prijateljima i iskrenim opozicionim saborcima. Idemo snažno sa podrškom i saradnjom u godinama izazova koji slijede na putu obnove Republike Srpske za zaposleno, pravedno i dostojanstveno društvo. Još 48 dana do velike narodne pobjede”, stoji u objavi Borenovića uz fotografiju.

Rtvbn.com

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR