O kakvim izraelskim investicijama u BiH priča Dragan Čović? One ne postoje.

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović tijekom službenog posjeta Izraelu održao sastanke s dužnosnicima Države Izrael, predsjedateljem Svjetske cionističke organizacije i vršiteljem dužnosti predsjedatelja Izvršnog odbora Židovske agencije Yaakovom Haguelom te izraelskim gospodarstvenicima, saopćio je Sektor Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine za odnose s javnošću pozivajući se na Čovićev ured u Sarajevu.

Čović je u razgovoru s predsjedateljem Svjetske cionističke organizacije i vršiteljem dužnosti predsjedatelja Izvršnog odbora Židovske agencije Yaakovom Haguelom razgovarao o poboljšavanju i pojačavanju suradnje BiH s Izraelom i židovskom zajednicom u BiH.

Dužnosnici su istaknuli obostrano zadovoljstvo razvojem bilateralnih odnosa, ističući predanost njihovom daljnjem razvoju.

U svijetlu otvaranja Gospodarske komore Bosne i Hercegovine i Države Izrael, Čović je održao sastanke s predstavnicima gospodarstvene zajednice u Izraelu kako bi razgovarao o postojećim i budućim investicijama u Bosnu i Hercegovinu, koje će ovim iskorakom biti značajno olakšane.

Predsjedatelj Doma naroda istaknuo je već postojeće i snažne izraelske investicije u BiH, kao i njihovu ulogu u osnaživanju gospodarstvenih prilika. Naglašeno je kako se planiraju daljnja ulaganja u Bosni i Hercegovini.

Insajder.media

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR