Novo četničko orgijanje u Kninu – košarkaš Sava udarao sina od policajca

Šibensko-kninska policijska preuzela je istragu nad događajem koji se zbio u ponedjeljak jer je u njemu sudjelovao njihov aktivni 53-godišnji djelatnik i voditelj jedne službe u kninskoj policijskoj postaji, a nakon što su na cesti Šibenik – Knin prvo fizički napadnute njegove kćeri te oštećen retrovizor na njihovu vozilu.

Svemu je kumovao sukob u prometu koji je na kraju dobio neželjene konotacije. Otac djevojaka i njihov 27-godišnji brat na kraju su izvukli “deblji kraj”, a najteže je stradao policajčev 27-godišnji sin koji je dobio udarac čekićem u potiljak i slomljen mu je nos. Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko-kninske, potvrdio nam je da policija istražuje navedeni događaj, da je postupanje u tijeku i da će o svemu obavijestiti javnost te da je već više medija poslalo upite o tom događaju, ali još uvijek nije imao sve pojedinosti zbog istrage koja je u tijeku.

U događaju su, kako neslužbeno doznajemo, sudjelovali Sava Lešić, inače profesionalni košarkaš čačanskog Borca, kao i njegov brat i otac, a događaj je dobio i kontekst međunacionalnog sukoba Srba i Hrvata.

ŠAMAR 13-GODIŠNJAKINJI

Kako smo doznali od osobe koja ima neposredne informacije o svemu što se dogodilo, dvije sestre, 28-godišnjakinja i 13-godišnjakinja, vraćale su se automobilom iz Šibenika prema Kninu. Negdje na putu došlo je do nesporazuma u prometu, navodno zbog pretjecanja, te je iz bijelog Audija Q7 beogradskih registarskih oznaka netko pokazao tri prsta, na što im je iz drugog automobila pokazan srednji prst. To je bio povod vozaču bijelog Audija da im prepriječi vozilom put, zbog čega su se bile primorane zaustaviti automobil.

Ženska osoba iz Audija je izišla i napala 13-godišnjakinju, a izišao je i muškarac koji je 13-godišnjakinju ošamario i pljunuo. Nakon toga su otišli s mjesta događaja. Sestre su potom ocu, policajcu koji je bio i pripadnik Prvog hrvatskog redarstvenika, ispričale što im se dogodilo. Otac djevojaka se u ponedjeljak navečer uputio sa sinom, odnosno bratom dviju sestara, a išli su svaki svojim automobilom, u Strmicu, gdje su bijeli Audi Q7 pronašli ispred kuće.

  • Tko vozi taj auto, došli smo popričati o tome što se dogodilo – rekli su im. Naš izvor tvrdi da otac djevojaka niti u jednom trenutku nije pokazao policijsku značku i da uopće nije bilo mogućnosti razgovora o incidentu koji se prethodno zbio u prometu.

UDARAC ŠAKOM U NOS

Tvrdi da je 53-godišnjak odmah dobio letvom u leđa, a njegov 27-godišnji sin, koji je inače djelatna vojna osoba, udarac čekićem u potiljak jednog od braće, koji ga je nakon što se od udarca čekićem srušio na tlo, udario i šakom te mu slomio nos. U međuvremenu je o svemu obaviještena i policija koja je dvojicu braće pronašla i privela, ali oni su navodno još u ponedjeljak navečer pušteni iz kninske policijske postaje.

Teško ozlijeđenom 27-godišnjaku pomoć je pružena prvo u kninskoj, a potom je prevezen u šibensku bolnicu, iz koje je u međuvremenu otpušten. Cijeli slučaj je sada u nadležnosti šibenske policije koja istražuje događaj, a navodno je tijekom događaja u Strmici 53-godišnjem policajcu i njegovu sinu prijećeno pištoljem.

Slobodnadalmacija.hr

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR