test

Na mjestu razvrata, droge, počelo i ubijanje

Jutros oko 6 sati policija je zaprimila dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Riječ je o jednoj od plaža uz popularno Zrće. Kako se vidi po jednoj snimci koja kruži društvenim mrežama, do sukoba je došlo ispred jednog noćnog kluba.

Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem. Ozlijeđeni muškarac je u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu prema bolnici preminuo. Na mjestu događaja provodi se očevid te je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja.

Ubijen mlađi muškarac

Ubijen je mlađi muškarac, a kako se čini, upucan je u glavu. Na mjesto događaja odmah je dotrčalo više osoba, uglavnom mlađih stranaca koji su se tu zatekli. Okrenuli su upucanog mladića i počeli oživljavanje. U međuvremenu je došla i hitna pomoć, ali muškarcu nije bilo spasa.

Željko Blaić, načelnik PP Pag, obratio se javnosti

“Jutros oko 6 sati policija je dobila dojavu da je ranjena muška osoba vatrenim oružjem. Brzom reakcijom policije osumnjičeni je doveden u policiju i uhićen. Ranjena osoba je na putu do bolnice umrla. U tijeku je očevid”, rekao je i dodao da ne može komentirati informacije da je riječ o naručenom ubojstvu.

Rekao je i da ne može komentirati to što je strani državljanin imao oružje.

Svjedok: U glavu mu je pucao

Na jednoj snimci s mjesta događaja, nastaloj neposredno nakon napada, jedan od svjedoka kaže da je mladić ubijen pištoljem. “U glavu mu je pucao”, kaže svjedok.

Ubijen je državljanin Crne Gore

Kako neslužbeno doznajemo, osumnjičeni za ubojstvo je mladić iz Srbije. On je nakon ubojstva odbacio sve stvari i počeo bježati, ali ga je policija jako brzo, u roku od nekoliko desetaka minuta, uhvatila.

Trenutno je na policijskoj obradi. Nije još poznat razlog ubojstva, a policija ne isključuje niti jednu mogućnost, pa ni to da bi se moglo raditi o naručenom ubojstvu. No, zasad se radi samo o spekulacijama.

Oglasio se načelnik općine

Načelnik Općine Kolan Šime Gligora rekao je kako je čuo što se dogodilo, ali da trenutačno nema više informacija od onoga što je dala policija.

“Upoznat sam s događajem, no zasad ne mogu komentirati okolnosti. Kada budem znao više, o tome ću izvijestiti javnost”, rekao je Gligora za Zadarski.

Loreta Bačić, menadžerica za odnose s javnošću plaže Zrće, rekla je kako se incident nije dogodio na ‘njihovoj strani plaže’.

“Nismo upućeni u to što se dogodilo. O događaju znamo samo iz medija”, rekla je Bačić.

Srbin ubio Crnogorca?

Kako Zadarski doznaje od ljudi na terenu, događaj se odigrao ispred noćnog kluba Noa na Katarelcu gdje su se sukobili strani državljani. Uzrok sukoba još nije poznat, no u obračunu su sudjelovali državljanin Crne Gore i državljanin Srbije.

Državljanin Srbije iz vatrenog je oružja ranio državljanina Crne gore koji je potom preminuo na putu do bolnice.

Index.hr

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR