Mnogi su, koje “ne prihvata”, kod njega pili rakiju…

-Poziv Кristijanu Šmitu na Dodikovo imanje razotkriva sa kakvim podlim ljudima i prevarantima na vlasti narod Republike Srpske ima posla. Sa jedne strane pozivati Šmita na svoj ranč, a sa druge napadati sve oni koji sa njim razgovaraju, uključujući i predsjednika Srbije i patrijarha srpskog, to mogu samo Dodik i razni stevandići i banjci iz njegove koalicije – rekao je narodni poslanik Igor Crnadak.

Crnadak kaže da je Dodikov poziv Šmitu nastavak stare prakse, jer su mnogo rakije kod njega popili Valentin Incko, Lars Gunar Vigemark i brojni drugi, sa kojima su takva druženja završavala dobro po Dodika a loše po narod Republike Srpske.

-Ovaj slučaj najdirektnije pokazuje da je Republika Srpska već 16 godina u kandžama opsjenara i opasnih ljudi, koji su spremni na sve da ostanu na vlasti i kojima ništa nije sveto. Republika Srpska ima još samo jednu šansu, u oktobru, da je povedu oni koji će svom narodu govoriti istinu, koji neće uzimati stotine miliona u svoje džepove i koji će biti spremni da do kraja demontiraju SNSD režim i kazne svakoga ko se nezakonito obogatio – poručio je Crnadak.

Rtvbn.com

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR