Završni skup NIP-a, Konaković glasno poručio: Gazimo režim, počinje nova era u BiH! Šaljemo u zatvor!

0

Shvatila je BiH zašto se režim trese i noću budi: zbog koraka ljudi iz NiP-a! HDZ-u su isporučili 4 ruke u Domu naroda, potpisali Mostarski sporazum. SDA je birala čvrsti zagrljaj sa HDZ-om! Najvažniji ekonomski projekt je da spojimo BiH s Goraždem…

…i Sandžakom. Nazivali su nas Vučićevim i Vulinovim, a ništa s njima nemamo! Priznali su javno da su izdali reviziju protiv Srbije! Izdali su žrtve, naše stradanje, sve Bosance i Hercegovce! I oni takvi uperili su prst u nas, jer im smetamo!

Neprijatelji naše zemlje lažima lobiraju u velikim svjetskim centrima, a mi u diplomatske misije šaljemo potrošene kadrove! Srušili smo mitove da ova zemlja ne može naprijed! Politiku straha zamijenili smo politikom nade! Ne obećavamo čudo, ali obećavamo da nema povlačenja i kompromisa na štetu države! Denis Bećirović je trenutno najbolji izbor za člana Predsjedništva! Donosimo zakon, hapsimo i šaljemo u zatvore! Tužilaštva ćemo osloboditi pritiska! U ovoj zemlji više nikad čovjek koji posiječe tri metra drva neće ići u zatvor prije onih koji su uzeli milione s leđa našeg naroda! Gazimo režim; počinje nova era u Bosni i Hercegovini!

Face.ba

Prethodni članakHadžifejzović: Bravo, reis-efendija! SIGURNO ne mislite na SDA! Sve je sigur-NO!
Sljedeći članakBisera je stručnjak za cijevi. Posebno one kratke!