test

VIDEO: Raselio narod, a sad trkelja o demografiji. Psihijatrija teška

Nakon predstojećih Općih izbora Hrvati će imati predsjedatelja vijeća ministara jer im to mjesto pripada, poručio je predsjednik HDZ-a Dragan Čović tokom boravka u Žepči gdje je učestvovao na trećoj programskoj konvenciji mladeži HDZ-a.

“Nakon predstojećih općih izbora Hrvati će imati legitimne predstavnike na svim razinama vlasti gdje se kolektivno odlučuje. Imamo jako puno socijalnih zadataka ispred sebe, gdje trebamo brinuti o pojedincu, o osobi društva kakvog ja zamišljam u BiH jer bez obitelji tu apsolutno nema sreće i dugoročnosti, a i ne možemo voditi demografsku politiku”, izjavio je Čović.

Predsjedateljica Zastupničkog doma parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto dodala je kako kroz izmjene izbornog zakona treba osigurati da Hrvati mogu birati svoje političke predstavnike.

“Hrvatski narod kao i svaka druga dva naroda ima pravo birati svoje političke predstavnike u Predsjedništvu i Domu naroda. Doživljavam, a to se i vidi da je naša mladež jedna snaga i jedna velika budućnost sa svojim znanjem, obrazovanjem i oslonac HDZ BiH tako i oslonac Hrvatskom narodu u budućnosti”, kazala je Krišto

Insajder.media

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR