VIDEO: Dodik u društvu kreatura koje imaju više očiju nego zubi u glavi

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik odmah po povratku iz Izraela požurio je da dođe na vašar u Vrhpraču, u opštini Pale, kako ne bi propustio veličanstven skup. Dodik je o trošku naroda, a kako bi drugačije, u Pale sletio helikopterom, piše Nebojša Vukanović na svom blogu.

Sabor Eleka na kojem nastupaju Goci bend i Milomir Miljanić plaćen je, kako navodi Vukanović, iz budžeta opštine Pale.

Vukanović piše da je “uzurpator, kako nazivaju Dodika zbog toga što je uzurpirao sve institucije”, uz policijsku pratnju sletio je u Podgrab, a pod šatorom je tradicionalno i zapjevao, i dodaje da je kao domaćin Dodika dočekao i “ljuti” opozicionar, drug Cicko Bjelica, koji je par dana ranije, u ime opštine Sokolac, dao orden “grobaru” finansija Srpske Zori Vidović.

Jasno je da je Dodik na vašar, piše Vukanović, došao na poziv predsjednika Nadzornog odbora OC Jahorina, direktora „Sarajevo gasa“ Istočno Sarajevo Nedeljka Eleka, o kojem je “Slobodna Bosna” nedavno pisala.

Zanimljivo je i to da, kako tvrde izvori Vukanovića, ovaj vašar, odnosno memorijal u Vrhprači koji je posvećen Elekovom ocu, Jovanu plaća se iz budžeta opštine Pale.

Vukanović, takođe otkriva da je na vašaru Miljan Miljanić pozdravljao ugledne zvanice, ministra Ćorića, gradonačelnica Ćosića kojeg je izgleda briga za proteste radnika MOFAS- a koji nisu primili nijednu platu.

Insajder.media

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR