Umjesto u zatvor zbog zločina u Usori, Šehehemsudin bi u Parlament BiH?

Dok kandidati na predstojećim izborima svoje programe nude na sve moguće načine, ima i onih koji su sa svojim programima i sadržajem “dostupni” samo simpatizerima. Jedan od njih je Šemsudin Mehmedović koji je “ograničio” pristup svojoj stranici.

Na web prezentaciji kandidata SDA za parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine Šemsudina Mehmedovića sve one koji se “odluče” da ne podrže Mehmedovića i njegovu kandidaturu dočeka i prigodna poruka te “nije moguće” odmah pristupiti stranici.

Naime, na stranici www.smtim.ba sve posjetioce prvo dočeka pop-up prozor s pitanjem “Da li biste podržali Šemsudina Mehmedovića na izborima 2022?” s dva ponuđena odgovora “Da – apsolutno” i “Ne – nikako”.

Ukoliko korisnik odgovori “Da – apsoultno”, traži mu se da upišu određene lične podatke kako bi vjerovatno postali dio “sigurne liste”, nakon čega slijedi redirekcija na stranicu, a ukoliko ipak odgovorite sa “Ne – nikako”, dočekat će vas poruka da je stranica dostupna samo simpatizerima Šemsudina Mehmedovića i SDA.

Ipak, pristup stranici u potpunosti nije blokiran, X-ić u čošku je vidljiv i zatvaranjem ankete pristupate stranici. Međutim, zanimljiv je način na koji je odlučio ovaj kandidat stići do “glasača više”.

Inače, Mehmedović je kandidat SDA za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Klix.ba

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR