U Saboru RH zastupnik Troskot, nesvjesno, otvorio aferu u kojoj je i MOST-ov pulen Ivica Brešić!

Izbori u BiH se održavaju 02.10. ove godine, a samim tim kampanja se zahuktava. Na površinu isplivavaju afere i kriminali za koje zna svaki žitelj u HBŽ. No, očito se o svemu zna i u Republici Hrvatskoj.

Prilikom jučerašnje rasprave vezane za opoziv najgoreg ministra u Vladi Andreja Plenkovića, u Saboru Republike Hrvatske je zastupnik stranke MOST nesvjesno potopio i Ivicu Brešića. Svog prekograničnog političkog istomišljenika koji je do 2020. godine bio član HDZ BiH i ministar u Vladi HBŽ.

Da su se derivati HDZ BiH u ovoj županiji (HNP, HDZ 1990 i HRS) definitivno “poklali”, vidljivo je iz pitanja koje je zastupnik Zvonimir Troskot uputio Goranu Grliću Radmanu.

Troskot je očito instruiran od strane Brešića i njegovih “revolucionara”, s tim da Troskot pojma nema da je i Brešić, skupa sa Ivanom Vukadinom, sudjelovao u kriminalu oko dodjela koncesija u HBŽ.

Naravno, u svemu imaju prste Radman i ostala “Udbina djeca” iz Republike Hrvatske, ali Brešiću, Vukadinu i sličnim političkim suncokretima još do prije samo nešto više od dvije godine, Radman i njegova bratija su bili politički idoli i mentori.

Općine Tomislavgrad i Livno trebaju u najkraćem mogućem roku, Zvonimira Troskota proglasiti “Nesvjesnim počasnim građaninom”. Jer upravo u Saboru Republike Hrvatske je krenulo otvaranje “Pandorine kutije” u HBŽ, a tiče se Ivana Vukadina, Ivice Brešića i svih onih koji su sudjelovali u davanju koncesija rusko-kineskim investitorima. Nakon što su raselili narod duvanjskog i livanjskog kraja već više od pet godina tom istom narodu kradu sunce, vjetar, rudna bogatstva,…, a sve po nalogu i u interesu ruskog i kineskog (prljavog i krvavog) novca. Naravno, uz ogromne novčane “stimulanse” koji su završili u privatnim džepovima.

U konačnici, derivati HDZ BiH su se i odmetnuli od te stranke isključivo zbog “plijena” koji se mjeri u stotinama milijuna konvertibilnih maraka.

Pogledajte video:

Stipe Vrdoljak / Insajder.media

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR