Šprajc, argumentirano, razobličio svu bijedu političke bahatosti

Prva dama, supruga Predsjednika Republike postala je ovog tjedna i prva mama. U obilnom pismu ravnateljici škole, nakon što su zaključene ocjene, požalila se na mladu profesoricu iz matematike koja je njezinom sinu zamislite, zaključila četvorku. Precizno i predano, da ne kažemo opsesivno predano pobrojala je sve kvalitete svoga sina i sve mane njegove profesorice.

Bio je to pravi traktat opservacija i minuciozno mjerenih situacija. U minutu točno zabilježeno je trajanje nekog zadatka, ispredavana i neispredavana gradiva, djetetovo zalaganje na satu i aritmetički prosjek. Ali da ne bi ispalo da takva opsesivna opsesivno traži da se sinu zaokruži ocjena na odličan, ona izričito kaže da ne želi da se prvom sinu Republike zaokruži ocjena na odličan.

“Želim biti jasna da niti jednom nisam ni usmeno, a niti sada pismeno zatražila da se ocjena zaokruži na odličan, samo tražim objašnjenje za sve uočene nepravilnosti koje učenike zakidaju kako u znanju, tako i u ocjenama, a za što nisu krivi i na što nisu mogli utjecati ni oni, niti mi, roditelji”, poručila je.

Dakle, naizgled je Sanja Musić Milanović samo još jedna manje ili više naporna mama ili naporni tata koji traže greške u sustavu, ozlojeđeni što im je dijete nepravedno zakinuto.

I tako bi to htio prikazati i njezin suprug, predsjednik Republike.

Rtl.hr

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR