test

Sjećate li se predizbornog spota Zahiragića? Snimljen je u lokalu Stojnića uhapšenog zbog veza sa narko-grupom Keljmendija i navođenja na prostituciju

Da je Denis Stojnić povezan sa narko-grupom Keljmendija više nema sumnje, a ono što će se još pokazati interesantnijim su njegove veze sa vladajućim politikčkim strukturama iz Stranke demokratske akcije.

Pored prijateljstva i saradnje kojom se nerijetko hvalio u javnosti sa direktorom Obavještajno-sigurnosne agencije BiH Osmanom Mehmedagićem Osmicom, Stojnić je prijateljske veze gajio sa brojnim pripadnicima policije bliskim Mehmedagiću, ali i skupštinskim zastupnikom SDA Harisom Zahiragićem, ili pak predsjendikom Općinske organizacije SDA Centar Ahmedom Čorbom.

Osim kafa i ručkova na kojima se često viđani zajedno, a ponekad i fotografisani od strane začuđenih građana, bahatost i drskost vladajućeg sistema išla je čak i do granica da su svoje predizborne spotove, ne mareći za kriminalne poslove kojima se Stojnić bavi, snimali u njegovim lokalima i u dogovoru sa njim.

Tako je u izbornoj kampanji za Opće izbore 2022. tadašnji aktuelni zastupnik i kandidat za još jedan mandat, Haris Zahiragić, sa javnosti podijelio spot snimljen u lokalu koji je u vlasništvu nedavno uhapšenog Denisa Stojnića.

Iz lokala osobe koja je uhapšena za organizovani kriminal i puštanje u promet narkotika, kao i postojanja osnova sumnje da je počinio krivično “Međunarodno navođenje na prostituciju” Zahiragić nam je u kampanji preko nekoliko mladih SDA-ovaca slao poruku kako se “SDA vraća u Sarajevo.

Srećom SDA se nije vratila u Sarajevo, u suprotnom bi nam razni stojnići vjerovatno krojili narko-mafijašku sredinu u kojoj bi trebalo da živimo.

Pogledajte i spot:

Pressmediabih.com

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR