SDA stvara i izvozi robove, prihvaća „dvocijevke“, a uvozi robote!

Plan za unapređenje ljudskih prava i osnovnih sloboda LGBT osoba u Bosni i Hercegovini za razdoblje 2021-2024. jedan je od ključnih prioriteta za pristup BiH u Europsku Uniju.

Vijeće ministara odmah je usvojilo taj „Plan“, dakako nametnut od EU, pa bez obzira što se velikom većinom naši ministri, kao i ostali najviši politički dužnosnici u zemlji gotovo svakodnevno fotografiraju s vjerskim vođama, znajući kako će na taj način najlakše do glasova na izborima, evo na ovaj način pridonose tome da nam djeca već sutra uče u školama o „pozitivnim“ stranama pederluka i svega onoga što stvarno ovaj „Plan“ donosi.

Drugim (čitaj narodnim) riječima kazano, pederi daju sva prava pederima, a narod će kao i obično naguziti na svim bitnijim životnim poljima s obzirom da neće doći do povećanja plaća sukladno životnim troškovima, jer EU nam ne nameće takve Planove, a nije jer ako bi ovdje bilo dobro našem čovjeku sutra ne bi morao hrliti u bogate zemlje te iste EU kojoj nepresušno trebaju naši ljudi da bi bivali njihovi robovi.

SDA i ostali se na taj način oslobađaju viška radne snage pošto su glasačima pred nadolazeće izbore obećali da će uskoro čitavu Bosnu robotizirati, pa ako imaju robote više im i ne trebaju domaći robovi.

Ovim činom političkih stranaka, a ponajprije mislimo na SDA i njihove dugogodišnje partnere iz HDZ-a BiH, dali su do znanja kakvi su oni uistinu zaštitnici „tradicionalnih“ vrijednosti u Bosni i Hercegovini. Na ovaj način zapravo samo potvrđuju kako se itekako mogu dogovoriti oko svih, za njih bitnih stvari, jer čim im se zavrne pipa iz EU fondova sve brže bolje potpisuju (i na latinici i na ćirilici, pa ako treba i hijeroglifima) i svakojake, pa čak i pederske gluposti usvajaju. Nije im bitno što narod nema što jesti, jer da bi se ušlo u EU treba ga samo čvrsto primiti tamo gdje mu nije mjesto, a naši ga političari baš primaju u zamjenu za navedene „aranžmane“.

David Franjić / Insajder.media

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR