test

SBB se pojačao fudbalerom za kojega niko nikada nije čuo

Poznati zenički fudbaler Aladin Isaković pristupio je Savezu za bolju budućnost BiH. Isakoviću su člansku karticu uručili potpredsjednik SBB-a Adnan Jupić i povjerenik za Grad Zenicu Aldin Isaković, koji su istaknutom sportisti poželjeli dobrodošlicu u Savez.

Aladin Isaković rođen je 1985. godine. Karijeru je započeo u NK Čelik, a bio je prvotimac nekoliko premijerligaških i švicarskih klubova.

Isaković je još aktivan fudbaler, a vratio se u svoj Čelik, u kojem će igrati još nekoliko godina, jer mu želi pomoći prije zvaničnog završetka karijere.

-Nakon razgovora s Aldinom Isakovićem i Adnanom Jupićem, koji je, također, istaknuti sportski radnik, odlučio sam pristupiti SBB-u. Ovo je moj prvi politički angažman, a djelujući kroz SBB, želim dati svoj doprinos razvoju sporta u Zenici i Zeničko-dobojskom kantonu. Zajedničkim znanjem i zalaganjem možemo mnogo toga uraditi i u tom smislu ćemo tražiti i podršku naših građana. Siguran sam da ćemo, kao tim SBB-a, u kojem je mnogo stručnih i kvalitetnih kadrova, napraviti promjene nabolje – rekao je Aladin Isaković.

Avaz.ba

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR