Sad je sve jasno. Radončić je Bakirovo kukavičje jaje u opoziciji

Na društvenim mrežama danas se uveliko dijelila navodna čestitka predsjedavajućeg Gradskog vijeća Jasmina Ademovića i gradonačelnice Benjamine Karić, a u kojoj su, navodno, čestitali Ramazanski umjesto Kurban-bajrama. “Dnevnom avazu” se potkrala greška te je objavljen pogrešan tekst čestitke, naveli su iz Grada Sarajeva.

Iz Grada Sarajeva uputili su demanti kazavši da je iz njihovog ureda “upućena čestitka sa tačnim sadržajem za blagdan koji se obilježava”.

“Povodom tehničke greške i pogrešno objavljene čestitke u ‘Dnevnom avazu’, Grad Sarajevo ističe da je čestitka povodom nastupajućeg Kurban-bajrama upućena sa tačnim sadržajem za blagdan koji se obilježava.

Grad Sarajevo je uputio tačan tekst čestitke, u kojoj je jasno navedeno da čestitamo Kurban-bajram. Grešku je napravio medij koji je objavio pogrešnu čestitku, a ne onu koju je uputio Grad. Također, odbacujemo zlonamjerna tumačenja po kojim se prosta tehnička omaška koristi za političko spinovanje i zloupotrebu.

Žao nam je što se potkrala greška u inače priznatom, renomiranom štampanom mediju, koja je plod slučajnosti, a nikako bilo čije namjere ili nepoznavanja činjenica.

Grad Sarajevo i ovim putem svim muslimanima i muslimankama čestita nastupajući Hadžijski ili Kurban-bajram, a našim hadžijama želimo da njihovo sveto hodočašće bude oplemenjeno Božijom nagradom i da se zdravo i sigurno vrate u svoju domovinu”, kazali su iz Grada Sarajeva.

Insajder.media

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR