test

Rajko Vasić morbidnom porukom izvrijeđao jučer preminulu novinarku Suzanu Rađen Todorić

Iako svaka objava Rajka Vasića na društvenim mrežama sadrži maligni govor mržnje i dokaz patološkog profila njenog autora, ovaj bivši ministar informisanja u Vladi Milorada Dodika i generalni sekretar vladajućeg SNSD-a neometano, godinama zasipa javni prostor svojim bolesnim mentalnim izlučevinama.

U najnovijem dokazu njegove bestijalne mržnje Vasićeva meta je bila Suzana Rađen Todorić, novinarka BN Televizije koja je jučer preminula u 60-oj godini života u Bijeljini.

Dok novinarska zajednica u cijeloj Bosni i Hercegovini žali za odlaskom jedne čestite, vrijedne, profesionalne novinarke i izražava iskreno saučešće njenoj familiji i kolegama sa BN Televizije, Vasić jer na svom Twitteru zapisao otrovan, neljudski “in memoriam”: “Umrla Suzana Rađen Todorić. BNTV Otrov ubija”.

Pokojna Suzana Rađen Todorić se decenijama suprotstavljala mržnji, primitivizmu, kriminalu…svojstvenim Vasiću i njegovim političkim zaštitnicima i poslodavcima. Sve napade, uvrede i progone izdržala je stoički, dostojanstveno i nadmoćno. To joj, očito, Rajko Vasić i slične spodobe iz njegovog političkog bestijarija ni mrtvoj ne mogu oprostiti.

Slobodna-bosna.ba

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR