Radončić upozorio Respiratorsku lopužu i ubojicu šta ga čeka kada na izborima izgubi dinastija

Predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH (SBB BiH) Fahrudin Radončić objavio je status na Facebooku.

Prenosimo ga u cijelosti.

– Već dva dana najnesposobiniji federalni premijer u historiji Federacije, pokušava na sve načine da me uvuče u neku polemiku sa njime.

Elem, ja sam čovjek sumnjive prošlosti, koji kleveta uspješne Bošnjake.

“Uspješni Bošnjaci” su privatizacijske i respiratorske lopuže i ubice, koje su u najtežim vremenima poslije agresije na BiH imali dovoljno nemoralnosti, pokvarenosti i neljudskosti da milionski kradu na neispravnim respiratorima i svjesno ubijaju ljude koji se bore za dah.

Njihovo pricesuiranje, njihov šef Bakir, tada je proglasio “udarom na Bošnjake”.

Zbog tih “poštenjačina” sam i napustio ministarsku poziciju, jer nisam htio “da imam doticaja sa donacijama”.

Danas, taj neuspješni, nesposobni i korumpirani premijer, koji je od Federacije BiH napravio ekonomski najneuspješniji dio Evrope, mjesto odakle se masovno odlazi na Zapad, mjesto gdje ima najviše umrlih od korone na broj stanovnika, mjesto gdje je najmanje pomoći privredi i narodu u ekonomskoj oluji, hoće da ušutka opoziciju ili medije da pišu o sistemskoj korupciji, utjecaju na pravosuđe, falsifikovanom diplomama, lažima u Vijećnici, kćerki koju je, pored svojih firmi, gurao u javni sektor…

Neće moći. Džaba mu kabinetska propagandistica Dženana K. i njene reciklirane laži, džaba mu nade da će ga Ranko i Osmica spasiti od zatvora i staviti ga u klub “poštenih Bošnjaka”, koje, eto, Radončić godinama nevine napada!?

Oktobar je blizu, reformisano pravosuđe se nazire, a onda će Novalić i mentori koji su čak i obične toplomjere crnoberzijanski i taldžijski plaćali po nevjerovatnih 3.800 KM, imati dovoljno vremena da se igraju lažnog patriotizma, mojih tobožnjih izdaja, kao i izdaja onih koji javno stoje na putu državnoj mafiji i njenom pokušaju da zaustave akciju REZ.

Fadilovu stranku je Vašington s pravom okarekterisao kao onu koja se bavi podjelama društva i države i opstrukcijom antikorupcijskih istraga.

Zna Fadil šta ga čeka kad na izborima padne dinastija – navodi se u statusu Fahrudina Radončića.

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR