Posao za policijske agencije: Obožavaoci Novalića uputili ozbiljne prijetnje Radončiću!

Vlast je od davnina bila protkana svakakvim dešavanjima. Vlast je prvi uslov za krađu, otimanje, kriminal svih oblika i pojava, pa tako i ubistava. Radilo se o manje ili više poznatim ličnostima, posebno onih koji su u politici.

Znamo da su se i u Bosni i Hercegovini u zadnjih trideset godina desile na desetina nerazjašnjenih ubistava. Pa i onih sa političkom pozadinom iza kojih je, u pravilu, stajala politička opcija kojoj se neko ispriječio na putu ostvarivanja ličnog bogaćenja i ogromnog državnog kriminala.

U slučaju SDA i njihovog prvog šamana, Bakira Izetbegovića, kao i njegove hanume Sebije koja bi trebala završiti u zatvoru najprije zbog falsifikovanja diplome, a onda i zbog mnogih kriminalnih radnji poput nabavke respiratora-ubica, korištenja tehničkog kiseonika usljed čega su umrle hiljade građana Bosne i Hercegovine, privatizovanja obavještajne službe u lične svrhe,…! Možemo navoditi primjere do sljedećeg Bajrama. I opet ne bi uspjeli nabrojati sve zločinačke aktivnosti familije Izetbegović i njihovih saučesnika u kriminalu.

Nakon što je Radončić, potpuno argumentovano, na svom Facebook profilu prozvao šeprtlju i majstora za prevare Fadila Novalića…

…uhljebljena eskadrila koja radi u njegovom kabinetu je odgovorila Radončiću. Naravno, na Facebook profilu od slučajnog premijera kojem se sudi za kriminal oko nabavke respiratora. A suditi će mu se i za kamaru kriminala kojega je uradio samo u mandatu koji će ostati zapamćen kao jedno veliko ništa na kvadrat. O kriminalu prije negoli ga je KOS agentura posadila za premijera će također imati šta reći tužilaštva i sudovi u ovoj državi.

Kakav benevrek sjedi na mjestu Premijera Federacije Bosne i Hercegovina, i ko mu uređuje Facebook profil, najbolje dokazuju komentari na objavi od 21.07. ove godine, za koje smo sigurni da će ih nakon ovog teksta Madame Dženana i ekipa izbrisati. Ali sad ja kasno, džaba će krečiti.

Na stranu što se u komentarima pojavljuju oni koji moraju, oni koji dobiju dvadesetak konvertibilnih maraka dnevno da pišu hvalospjeve o ublehi iz Gradačca i SDA, ali ovdje se radi o klasičnom pozivu i prijetnji ubistvom.

Kao što se vidi iz priloženog, izvjesni Arnaut Zehro je u komentaru stavio sliku noža. Potpuno je jasno da se misli na ubistvo, konkretnije klanje.

Koliko se može vidjeti ovaj baštinik tradicija Harisa Zahiragića živi u inostranstvu, tako da ovdje ima posla i za međunarodne policijske agencije.

Nije ni Radončićevo maslo za Ramazana, ali ovakav način komunikacije na društvenim mrežama u civiliziranom svijetu je nedopustiv. I strogo kažnjiv. Naravno da se u komentarima javio i habab od Novalića i Izetbegovića iz Luksemburga, Mulahusić. Njegov komentar je srazmjeran njegovom, Izetbegovićevom, Novalićevom,…kao i kvocijentu inteligencije i tolerancije onih koji uređuju profil slučajnog premijera.

Na potezu su istražni organi Bosne i Hercegovine, kao i države koju Arnaut Zehro zagađuje svojim prisustvom.

Azra Hadžić / Insajder.media

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR