Normalni ljudi bježe iz HDZ 2×45. Još kad pročitaju šta je Cvitanović radio 2018. godine…

„Zahvaljujem“ portalu Relax-Livno što je fokus predizborne kampanje prebacio na mene koja niti sam kandidat na izborima, niti na bilo koji način sudjelujem u kampanji za ove izbore. Pa kad ste već usmjerili reflektore prema meni poručujem Vam slijedeće:

Kao vijećnica ispred stranke HDZ 1990 u Gradskom vijeću Grada Livna već 10 godina, od toga zadnjih šest kao predsjednica kluba vijećnika HDZ 1990, nekad manje, nekad više uspješno trudila sam se djelovati u interesu svojih sugrađana i svoga voljenog grada.

Na žalost, zadnje dvije godine HRS i pojedinci u HDZ 1990 čine sve kako bi zakočili bilo kakvu aktivnost u gradu Livnu. Počesto imam dojam kao da su moje kolege vijećnici u vijeću Tomislavgrada, a ne Livna. Upravo je to i razlog zašto na ovim izborima nisam željela sudjelovati.

Na žalost, moja stranka HDZ 1990 u Livnu se pretvorila u sve ono što smo godinama drugima spočitavali: pretvorila se u stranka uhljeba, krupnog kapitala…

Više se janjaca u ovoj kampanji pojelo, plakata polijepilo, novaca rasulo nego u svim kampanjama HDZ 1990 HBŽ od njenog nastanka. Od kuda toliki novac za kampanju?

Mislite da investitori u kampanju financiraju je zbog političkih stavova HDZ1990? Ne budimo djeca.

Predsjednik HDZ 1990 Ilija Cvitanović dao je podršku Borjani Krišto, kandidatkinji HNS-a za članicu predsjedništva, kao i sve ostale stranke HNS-a.

Predsjednik Središnjeg odbora HDZ 1990 Nediljko Rimac ne daje joj podršku. On valjda podržava Komšića, možda Bećirovića ili Izetbegovića, … Tko će znati, sve su to lokalnom HDZ1990 bliske stranke. Ne razumijem tu vrstu politike.

Osobno, kao žena, političarka, Livanjka, dajem punu podršku Borjani Krišto!

Žena je to koja se uspješno bori u nemilosrdnom svijetu politike, usprkos našem livanjskom jalu i zavisti. Kao i većina Livanjki i Livnjaka, da živi bilo gdje drugo vjerojatno bi bila i uspješnija…

Iva Krišto, vijećnica u Gradskom vijeću grada Livna

Relax-portal.info

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR