Nije ni u Srbiji sve bajno – dječak pretukao i silovao svoju baku!

Srpski mediji pišu o hororu koji je pogodio grad u Srbiji, Alibunar, gdje je 17- godišnjak pretukao i silovao svoju baku (71) proteklog vikenda.

Mladić je uhićen i do daljnjeg je u pritvoru

Naime, baka je nakon seksualnog nasilja maloljetnog unuka prijavila policiji, a povodom toga oglasilo se i Tužilaštvo u Pančevu.

Sucu za maloljetnike Višeg suda u Pančevu podnijet je zahtjev za pokretanje pripremnog postupka prema maloljetniku zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio kazneno djelo silovanja, piše Kurir.rs.

Naime, maloljetnik je navodno osumnjičen da je u tijekom noći prinudio svoju baku na spolni odnos upotrebom sile, uz prijetnje da će je ubiti u slučaju da ne ispuni njegove zahtjeve.

Nakon saslušanja maloljetnika koji je prethodno uhićen, njemu je po prijedlogu Višeg javnog tužiteljstva u Pančevu određen pritvor zbog mogućnosti ometanja postupka utjecajem na svjedoka.

Također zbog činjenice da mu se stavlja na teret izvršenje kaznenog djela za koja je propisana kazna zatvora preko 10 godina.

Tužiteljstvo je u zahtjevu predložilo i da se u tijeku pripremnog postupka ispita oštećenica te da se odrede potrebna vještačenja.

Insajder.media

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR