Milanović “ne zna” da su Čović i Krišto produkti UDBE? Tragikomično

U BiH počinje izborni proces. Što sam trebao napraviti u Madridu? Bacit’ bombu ko’ Boško Buha. Ja sam napravio sve, Plenković se ne bi usudio sjesti na avion i otići tamo. Ja sam tamo bio. Postoji šira slika, postoji bolest kao hipertenzija koju morate tretirati stalno inače će vas ubiti. U Bosni se događa visoki tlak, kazao je danas u Vukovaru Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske.

On je ovo izjavio odgovarajući na pitanje o BiH i promjeni mišljenja na samitu NATO-a, povezano uz proširenje Saveza.

“Bolest u BiH se zove hipertenzija koju morate tretirati stalno inače će vas ubiti, to je visoki tlak. Uvijek ćete naći nekog Hrvata kojeg ćete kupiti da za njega drugi glasaju. Alijina stranka ima Hrvate za Dom naroda. Kako se to zove? Let iznad kukavičjeg gnijezda”, kazao je Milanović.

“Neka mi neko objasni – što rade Hrvati, kandidati SDA na listama? Oni će se boriti za hrvatske interese?”, dodao je.

“Što radi Hrvatski sabor, što rade samozadovoljni ljudi? Šta radi HDZ? Možda namještaju bolje ocjene svojoj djeci, ponavljačima. Izborni zakon nije promijenjen, a tu je ovakva izdajnička Vlada”, kazao je Milanović i ponovio da je premijer Andrej Plenković “nesposoban, neuk i smiješan”.

“Najtužnije je da je on moj proizvod, inače bi ovdje premještao vijence. Uz poštovanje tim ljudima”, rekao je.

“Plenković je napravio sve tim ljudima. Evo Čović nije kandidat, Krišto jeste, i šta ćemo sada. Čović živi u Mostaru, Zovko ima kuću u Splitu i ne misli se vratiti u Hercegovinu. Plenković je svodnik, ali ti ljudi tamo nisu kurve”, zaključio je Milanović.

Insajder.media

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR