test

Medved, koji prijeti nuklearnim oružjem, čestitao Međedu!

Bivši ruski predsjednik te zamjenik šefa Vijeća sigurnosti Rusije Dmitrij Medvedev čestitao je izbornu pobjedu novoizabranom predsjedniku Republike Srpske i lideru SNSD-a Miloradu Dodiku. Dodik se na Twitteru pohvalio čestitkom Medvedeva. Osim čestitke, Medvedev je Dodiku uputio i pohvale.

“Primite moje iskrene čestitke povodom pobjede SNSD-a na općim izborima u BiH. Ovaj uspjeh je dokaz da je dosljedan politički pravac koji se provodi pod vašim vodstvom snažan i relevantan te nailazi na odjek među srpskim narodom vaše zemlje. U potpunosti podržavam stav SNSD-a koji ide u prilog vojne neutralnosti BiH.

Visoko cijenim vaš osobni doprinos produbljivanju sveobuhvatne suradnje s Rusijom. Također, naših susreta se prisjećam s toplinom. Računam da ćemo nastaviti dijalog zasnovan na povjerenju i interesu naših naroda, što uključuje i daljnji razvoj međustranačkih kontakata.

Želim vam, poštovani gospodine Dodik, dobro zdravlje te puno uspjeha, a svim građanima Republike Srpske želim mir i blagostanje”, napisao je Medvedev novom predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR