test

Lik sa đevrekom ispod nosa je izgubljen. S razlogom!

Upitan o komentarima da li razmišlja da podnese ostavku kako su neki funkcioneri Srpske napredne stranke pomenuli, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da razmišlja o tome da kupi vrijeme za Srbiju.

„U politici danas jeste, sutra niste i na to morate da budete spremni“, dodao je on gostujući na TV Prva.

„Čovjek koji je u političkoj areni, to mora da razmišlja svakog dana. Ja to nisam rekao zato što sam slabić ili lijen ili zato što sam pritisnut od svog naroda. U ovom trenutku vjerovatno imam historijsku maksimalnu podršku naroda“, rekao je Vučić.

„Možda bi mi bilo lakše sutra da se sklonim. Ostat će iza mene i sve bolnice, putevi, pruge i sve ono što niko nikada nije izgradio. Govorim o svim dijelovima društvenog života. Ja ne bježim od odgovornosti i ostavka je opcija u taktici Srbije. Kupio bih tako šest do devet mjeseci za zemlju“, rekao je predsjednik Srbije.

Vučić je izjavio večeras da nikad u svom životu nije ni čuo, ni vidio Veljka Belivuka i pripadnike njegovog klana.

„Ja nisam sve pratio, pravo da vam kažem. Hoću da kažem ljudima samo jednu stvar. Nikad u životu nisam ni vidio, ni čuo bilo koga od njih. Ukoliko jesam, ne samo da neću biti predsjednik Srbije nego sam spreman da do kraja života provedem vrijeme u zatvoru“, rekao je Vučić za TV Prvu.

On je naveo kako se „napadaju oni koji su radili na rušenju ove kriminalne grupe, poput njega i ministra policije Aleksandra Vulina“.

„Dalje da učestvujem u odavanju oda najgorim kriminalcima ne pada mi na pamet, jer svaka priča o tome je podizanje rejtinga onima koji su mljeli ljude“, rekao je Vučić.

Raport.ba

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR