Kćer majora JNA sa članom grupe Iron Maiden

SDA jurišnik Samir Avdić, bliski prijatelj hapšenog Jasmina Mulahusića koji je predmetom istrage i policije Luksemburga, objavio je prisnu fotografiju sa suprugom Bakira Izetbegovića, inače direktoricom KCUS-a, ali i kandidatkinjom za Skupštinu KS na predstojećim Općim izborima.

“Ne možete tvrditi da volite rahmetli Aliju, a mrziti njegovog sina. Ne ide ni da poštujete predsjednika g. Bakira Izetbegovića, a da ne cijenite njegovu porodicu.

Samo da se zna da mi nismo u saffu sa onim sa kojima su stali Titovi potomci. Mi smo uz porodicu rahmetli Alije. Mi smo sa onima koji su KCUS izveli iz gubitka i dugova”, napisao je između ostalog ovaj stranački bot na svom Facebook profilu.

Bilo bi lijepo da kao čestiti musliman, kojim se voli predstavljati pojasni svim drugim muslimanima, Bošnjacima koje navodno štiti svojim produhovljenim statusima, svim građanima ove države, da li je i “sa onima koji odbijaju liječiti bolesno dijete, sa onima koji falsifikuju diplome, sa onima koji kradu, sa onima koji su zbog njihovog nemara u liječenju doveli za vrijeme korone građane ove države na koljena, kojima se sudi itd.”.

Možda je to po njegovom ubjeđenju ispravan rezon, ali po onome što Islam propagira nije, a trebao bi se držati drugoga.

Pressmediabih.com

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR