test

“Izdajniče…”! Vučiću dobacivali za vrijeme govora, on počeo prebrojavati

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je ovog petka u Osečini i nije mu bilo prijatno dok je držao govor na Sajmu šljiva.

Naime, tokom govora Vučića iz dela publike čuli su se povici “izdajniče jedan”, “prodali ste Kosovo”… Vučić nije mogao da izdrži i odreagovao je na dobacivanja.

-Odmah da vam kažem, prošli put kad sam bio, bilo je njih 10, 12 koji su dobacivali i mislili da mogu da me prekinu. Oni su mislili da će time nešto o meni da kažu, naprotiv, govorili su o sebi. Ovoga puta mogli su da pronađu jednog, ne ide, sve je manje. Kako ćete da objasnite nekome da je protiv Srbije, a bori se za Kosovo koje su neki drugi na tacni predali. Kako ćete da nazovete izdajnika nekoga ko jedini u celoj Evropi nije uveo sankcije Ruskoj Federaciji – upitao je on.

Vučić je rekao da ne želi da vodi, kako kaže, neodgovornu politiku, već da želi da sačuva “mir i stabilnost”, da Srbija ne treba da “ide grlom u jagode”, već da mora da čuva svoju decu i da čuva svoj mir.

-Nikada se više neće ponoviti ni Oluja, ni Bljesak, niti će iko proterivati naš narod na traktorima ili bilo čemu drugom i to moraju dovoljno dobro i dovoljno jasno da razumeju – zaključio je Vučić.

Direktno.rs

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR