test

IMA SE, MOŽE SE Vlada HBŽ i ministar Božo Perić nabavljaju vozilo od 40 tisuća KM. Ali drva za ljude još uvijek nema

Održana je 58. sjednica Vlade HBŽ.

Jedna od točaka je bilo davanje suglasnosti Zavodu za hranu i veterinarstvo HBŽ da kupe novo vozilo vrijednosti 40.000,00KM, piše portal Zvono.ba

Na prijedlog Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HBŽ, Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti Zavodu za hranu i veterinarstvo Hercegbosanske županije za realiziranje sredstava na poziciji ”Kapitalni izdatci”, – nabava opreme – prijevozna, u svrhu provedbe Konkurentskog postupka javne nabave ”Nabava novog putničkog motornog vozila”, procijenjene vrijednosti 40.000,00 KM (četrdeset tisuća konvertibilnih maraka, s PDV-om). Ova Odluka stupila je na snagu danom donošenja, a objavit će se u ”Narodnim novinama Hercegbosanske županije”.

Na prijedlog ministra Bože Perića nabavlja se novo vozilo. Zavod za hranu i veterinarstvo ustrojbena je jedinica Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije.

Oni kupuju novo. A vi, moj narode, gledajte kako uštedjeti da auto staro 20 godina zamijenite s onim koje je staro SAMO 15 godina.

Sve su vam “omogućili” da imate manje cijene goriva, da dobijete drva, da vam djeca imaju priliku nadati se poslu kada se prijave na natječaj pored njihovih stranačkih pulena.

Zvono.ba

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR