I nekadašnji pravaš Tadija Ljubičić ode k’ Ivanu Vukadinu. Bravo Tadija majstore!

U svezi potpunog desastera glede izmjena izbornog zakona u BIH, niti Čovićevi medijski propagandisti Krešić i Pavković ne mogu nivelirati potpuni krah i poraz. Neuspjeh Čović -Plenkovićeve politike “europskih vrijednosti” u srazu s pametnim metodama “političkog Sarajeva” koje je promidžbeno potpuno potuklo zastarjeli stil ocvalih HDZ-ovih kadrova i uz pomoć svoje i turske dijaspore, potpomognute katarskim novcem, sramno bacilo na koljena hrvatsku vanjsku politiku.

U svim segmentima bošnjačka politika nadjačala je nepostojeću hrvatsku! Ostaci bošnjačke UDBE utjelovljene u AID-u, a istrenirane po VAVAK-u, odnijeli su pobjedu nad hrvatskim nesposobnjakovićima u obradi međunarodnih dužnosnika.

Isto tako, vođeni ogromnim entuzijazmom, kakav je imalo hrvatsko iseljeništvo u eri stvaranja države, mudrom politikom, uz pomoć turskih udruga, promaknuli su nekoliko članova u parlamente zemalja gdje žive. S druge strane, Hrvatski svjetski kongres potpuno je servilna i nesposobna udruga zvučnoga imena ali kao takva nikada ništa pametna napravila nije. Bila je i ostala klub za namicanje glasova HDZ-u u 11. izbornoj jedinici i ništa više. Vođena od političkih nesposobnjakovića kojima je jedini cilj isprazno naslikavanje s HDZ-ovim dužnosnicima i nadanje kako će dobiti koje mjesto na izbornoj listi.

U Bošnjaka, koji su krenuli u konačni obračun s Hrvatima, uočljiv je zanos kakav su Hrvati imali 90-ih. Koliko god je Čoviću i Plenkoviću prirođeno uvlakaštvo i ropska poniznost naprama jačih od sebe (EU dužnosnici raznih boja) toliko su surovi prema vlastitoj oporbi (navlastito HDZ BIH).

Koliko god bili totalno nesposobni u srazu s muslimanskom politikom toliko se mora Čoviću odati priznanje za potpuno uništenje unutarhrvatske oporbe koju je degradirao na razinu pudlica kojima baci koju mrvicu sa svoga stola.

Hrvati su jedina etnija u BIH koja nema oporbu koju je politički luzer popuno eutanazirao. Sluđeni narod, kojemu su oduzeta politička prava i ugrožen opstanak, nikada nije ni ustao u obranu istih. Nikada od 1990. do 2022. ni jedan Hrvat nije izišao prosvjedovati. Zadnji put je to uradio pred rat radio kad su mu pametnjakovići rekli da Srbi prave “atomsku bombu” u Duvnu, zvanu akcelerator!

Danas su omamljeni kladionicama, kao stanovnici Indokine opijumom, koje im je kao zadnjim retardima servirala vladajuća družina. Ocvali spletkar pokušava sinekurama, ucjenama i jeftinom promidžbom umrtviti ostatak vlastita naroda kako bi mogao poslije izbora trgovati s jačima od sebe. Dotle se hrvatska “opozicija” zadovoljila kojom suhom kosti s njegova astala.

Tadija Ljubičić

Tomislavcity.com

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR