HRS-ova kandidatkinja vrijeđa ljude po komentarima, a onda se pravi da ništa nije rekla

Izbori su na vratima, a neki su tek počeli pokazivati svoju razinu osobne kulture…

Kako piše portal Zvono.ba, javio im se zgroženi čitatelj koji je vodio gadljiv razgovor.

Objavljena je Facebook objava u kojoj se spominje Ivan Vukadin.

Osoba “Kristina Stella Pranjić” je u komentar stavila link na članak “SDA i POMAK trgovali biračkim odborima. Policija sve istražuje”. Čitatelj je ovoj osobi rekao da se ne radi o HNP (Vukadinovoj stranci) nego o bošnjačkoj stranci POMAK.

Odgovor Kristine Stelle Pranjić je bio: “ma naravno da znam čitati nego baš sam stavila ovaj članak zbog simbolike POMAK… Jer i ovaj pomak ima dosta članova SDA u svojim redovima. Članak je simbolika glupane

Iza profila Kristina Stella Pranjić je zapravo Kristina Pranić – kandidatkinja HRS-a za Skupštinu HBŽ.

Čudno je da koristi drukčije prezime na Facebooku i na političkom plakatu. Ako već ne zna kakve linkove stavlja, zna li kako se preziva?

Nevjerojatno je da se jedna kandidatkinja za Skupštinu HBŽ, osoba koja želi biti zastupnica na proračunskoj plaći od preko 3000 KM, ovako javno razgovara. Dakle, ona želi da je građani plaćaju, ali u isto vrijeme tim građanima preko društvenih mrežama poručuje da su “glupani”!

Ubrzo je taj komentar izbrisala i kada joj je čitatelj rekao da je “jako loše odgojena jer nekome bez razloga napisati da je glupan može samo maloumna osoba”, ona se pravila da nigdje nikom nije napisala da je “glupan”. Čak je tražila da joj naš čitatelj “pronađe u komentaru gdje to piše”.

Kristina Pranić je i tajnica OO HRS-a Glamoč.
Šef u OO HRS Glamoč je Perica Grabovac, svima poznat iz afere “Mama”. On još nije građanima objasnio kako želi dobiti preko 12 000 KM poticaja iako u stvarnosti nema niti zrna posijanog žita na tim parcelama.

Očito je jedna od glavnih smjernica HRS-a “manipuliraj javnost i laži ljudima, pravi ih ludima i vrijeđaj ih”.
Ovakva osoba, punoljetna i obrazovana, sutra želi obavljati neku javnu funkciju i predstavljati građane, s ovom razinom kulture, komunikacije i poštovanja prema nepoznatim osobama, prema tim istim građanima koji je biraju. Strašno.

Zvono.ba

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR