HRS koji je onemogućio generalu Glasnoviću ulazak u Sabor RH, sada predstavlja kniigu o Nikoli Štedulu?! Licemjeri.

Na samome početku okupljene je pozdravio Ivica Brešić koji je bio u ulozi predstavljača kazavši nešto više o životu Pečarića kojeg inače krasi epitet vrsnog matematičara. Naglasio je kako je Pečarić osnivač više znanstvenih časopisa, pisac brojnih knjiga i kako mu je ovo drugo gostovanje u našoj županiji s ciljem da javnost bolje upozna Josipa Pečarića.

Knjiga je obilježena prijateljstvom i suradnjom s Nikolom Štedulom, pa je Pečarić u njoj izložio Štedulove poglede na određena pitanja.

Na kraju predstavljanja posjetitelji su mogli postavljati pitanja i diskutirati pa je, između ostaloga, bilo riječi o šutnji branitelja, prijateljstvu sa Zlatkom Tomcem, problemu Hrvata u Bosni i Hercegovini te spoznaji istine.

Ovomu dodajmo da je večerašnje predstavljanje knjige upriličeno u organizaciji bilo u organizaciji Hrvatske republikanske stranke.

Zahvaljujem se svima nazočnima na današnjem predstavljanju moje knjige ‘JA SAM POBJEDNIK’ / NIKOLA ŠTEDUL. Posebna zahvalnost organizatoru Hrvatskoj Republikanskoj Stranci i predstavljaču g. Ivici Brešiću.

Ovo je četvrto predstavljanje knjige. Prvo je bilo u Zagrebu u nazočnosti njegove supruge i kćerki jedan dan poslije nedavne sahrane Nikole Štedula u njegovom Novigradu na Dobri.

Josip Pečarić

Hbz-vijesti.com

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR