Elmedin Konaković: Sačekaću da Ured za borbu protiv korupcije još jednom provjeri moju diplomu.

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković ponovo se oglasio o svojoj fakultetskoj diplomi.

Naime, SDA-ovci kažu da je školovanje Konakovića sumnjivo, a Ured za borbu protiv korupcije KS već je pokrenuo provjere.

On je sad objavio neke dokumente, koji dokazuju da je sve ok s njegovom diplomom.

“Sačekaću da Ured za borbu protiv korupcije još jednom provjeri moju diplomu. Jednom je provjeravao.

Kad završe novu kontrolu objaviću taj i sve druge zapisnike, svih kontrola moje diplome na FASTO”, naveo je Konaković.

“Izabrani sam zvaničnik, predsjednik ozbiljne i velike stranke, ne smije biti ni crv sumnje u validnost diploma i drugih javnih isprava. A kad dobijem rezultate kontrole i kad sve zvanično objavim, tad krećemo po vaše diplome svim silama!Nema te glavne tužiteljice, nema ministara HDZ-a koji će vas spašavati, pisanja botova i medija plaćenih novcem građana da istinu o vašim kriju lažima o našim diplomama!Izvešćemo vas na čistac, obećavam, i zbog svih časnih studenata koji studiraju ili su završili FASTO, a čiju profesiju javno pljujete ili potcjenjujete. Zbog svih časnih profesora koji su predavali ili predaju na FASTO. I zbog istine ćemo vas izvesti na čistac, nećete se sakriti ovaj put. Na slikama ispod samo su prve stranice izvršenog nadzora diplome. 48 sati, dva cijela dana.Ispit po ispit, prijavu po prijavu. Sadržaj dobro znaju, pregledali su više puta. Laži kreiraju samo da skrenu priču u drugom pravcu. A možda baš zato što sam sa FASTO-a nema odustajanja, i ovu ćemo priču dovesti do kraja”, napisao je Konaković.

“Ima li iko normalan u toj SDA da objasni Deviću koliko njegova laž da sam položio 32 ispita za 20 dana nema dodira s pameću”, zaključio je.

Slobodna-bosna.ba

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR