Cvitanović nakon što se prodao Čoviću, otkrio da je Večernji list obmana?! Bravo majstore

Nakon što je Večernji list BiH objavio članak pod naslovom “Stranke HNS-a BiH na svoje liste stavile oko 400 kandidata za sve razine vlasti u BiH” stigla je oštra reakcija i demantij predsjednika HDZ1990 Ilije Cvitanovića.

On tvrdi da se radi o laži, manipulaciji i obmani.

“Naime, u samom tekstu navedene su samo liste HDZ-a BiH dok je očito ne slučajno zanemarena činjenica kako je i HDZ1990 i HNP dio HNS-a, a ovaj put na izbore izlaze samostalno. Činjenica je i kako HDZ1990 i HNP izlaze s skoro 300 osoba na svojim listama pa je onda i broj od 400 osoba gruba manipulacija u samom tekstu. Postavlja se pitanje kome i zašto odgovara ovakva jedna gruba zlouporaba imena HNS-a”, navodi se u priopćenju.

Ilija Cvitanović predsjednik HDZ1990 bio je vrlo oštar u svojoj izjavi:

“Neću dopustiti da Večernji list BiH svojim lažima u predizborno vrijeme uništava HNS, HNS mora biti nacionalno tijelo, a nikako služiti politici jedne stranke i ostvarivanju što boljeg izbornog rezultata HDZ BiH”, stoji u izjavi Ilije Cvitanovića predsjednika HDZ1990, koju su proslijedili svim redakcijama.

Inače, i prije par dana Sindikat HT-a je tu novinu optužio za laži i obmane i rad u korist uprave. Danas se istom autoru imputira da radi u korist jedne stranke.

Hercegovina.info

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR