Bivši predsjednik Srbije Boris Tadić zgrožen lažima Vučićevih medija

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić inkognito je namjeravao otići u nekadašnji koncentracijski logor u Jasenovcu, a da o tome ne informira Vladu Republike Hrvatske. Kada je iz Banskih dvora dobio odbijenicu, uslijedile su žestoke optužbe srbijanske strane.

Ekspresno su se uključili mediji u Srbiji koji su 95 posto pod Vučićevom kontrolom, pa su u sveopćoj hajki naslovnicama o „skandaloznom“ potezu Hrvata pokušali umanjiti štetu.

Tako je sinoć na TV Pinku, televiziji u vlasništvu Vučićevog prijatelja Željka Mitrovića uslijedila salva optužbi na račun bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića.

Tadić je nakon svega oštro reagirao.

„Na Pinku šire bezočnu laž kako sam i ja išao privatno na komemoraciju u Jadovno. Bio sam zvanično i kao predsednik države se zvanično obratio skupu. U Hrvatskoj, na mjestu gdje su ubijeni moj deda po majci Strahinja Kićanović i njegov brat, koji su prethodno internirani u Jasenovcu.

I to nije za hvaljenje i busanje u patriotske grudi. To rade samo profesionalni nacionalisti i političke kukavice, koje ne mogu bez kohorte plaćenih apologeta. To je bio moj čin pijeteta svim žrtvama, kao predsjednika Srbije, a ne privatno članovima moje porodice“, poručio je ogorčeni Boris Tadić.

Insajder.media

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR