test

Izetbegović i radikalni klerici vode Bošnjake prema Euroaziji

Ovih su dana plaćenički Izetbegovićevi mediji pokušali po tko zna koji put tobože ‘odgonetnuti’ zbog čega Europska unija uporno odbija dati BiH kandidatski status.

Ukrajina i Moldavija su nedavno dobile taj privilegirani status nakon što je Rusija brutalno nasrnula na najveću europsku zemlju i dok Vladimir Putin ozbiljno prijeti agresijom na Moldaviju pa i na još neke neovisne države.

Plasirana je nebuloza kako Europa izbjegava našu zemlju i drži je u čekaonici uglavnom zbog toga što su Bošnjaci muslimani najbrojniji narod.

Da bi podebljali taj eurofobični spin u predvečerje parlamentarnih izbora paraaparat dvoličnog zelenog režima podvaljuje tezu kako Europa u neizvjesnosti drži uz BiH i Tursku, Albaniju i Sjevernu Makedoniju i to isključivo zbog nepoželjnog većinskog muslimanskog življa.

Utjecaj Turske

Besmisleno je gubiti vrijeme na negiranje te budalaštine, indikativno je da se čemerna podvala bošnjačkom biračkom tijelu plasira nakon što su SAD neuobičajeno i vrlo oštro nedavno osudili perfidnu politiku SDA i jasno tu stranku obilježili kao podrivača pravne države i promotora kriminala i korupcije.

Također, iskompleksiranost nekih minderskih krugova Zapadom i sve agresivniji euroskepticizam eruptira nakon nedavne posjete šefa turske diplomacije Čavušoglua Sarajevu. Pojedini sarajevski analitičari strahuju da Turska sve snažnije pritišće i nagovara lidera SDA Bakira Izetbegovića ali i vrh utjecajne Islamske zajednice da naprave otklon od Europe i Zapada i slijede njezin proruski put.

-Po sarajevskim tekijama se širi propaganda da bi bilo bolje za islam i muslimane da pobjedi Putin. Obrazloženja su im neubjedljiva i nemušta. No, nije li to znak „novog vjetra“ koji puše s Bosfora, ako se zna da je turska diplomacija u Sarajevu veoma naklonjena derviškim redovima?!, otkriva zabrinjavajuću kampanju radikalnih i vrlo utjecajnih klerika jedan sarajevski medij.

-Ekstremistička organizacija iz Turske koju neke zemlje žele proglasiti terorističkom, skoro deset godina stvara svoj ogranak u Bosni i Hercegovini, koji sada želi i službeno registrirati, otkriva po prvi put istraživanje BIRN-a. Pod krinkom humanitarnih akcija, organizacija “Ülkü Ocaklari” (Sivi vukovi) djeluje kao produžena ruka turske politike u BiH s vlastitom ulogom u progonu “gulenista” iz BiH, a susrete su imali s čelnicima najmanje dvije bosanskohercegovačke političke partije.

To, naravno u svojim podvalama ne spominju Izetbegovićevi plaćenici. U toj gomili septičkih fekalija se ne spominje protalibanska vlast u Sarajevu, antieuropsko linčovanje slovenskog glumca Marića i njegovog performansa, pljuvanje po pjevačici Lidiji Bačić, uplitanje reisa Kavazovića u rad institucija i dužnosnika, Izetbegovićeve “pune džamije”, ploča na Vijećnici na kojoj i dalje piše da su tu zgradu zapalili srpski zločinci, zabranu točenja i služenja piva na Trebeviću.

Izetbegović i Vučić

Bakirovi odredi dakako ne žele otkriti istinu da bošnjački nacionalni poglavica Bakir Izetbegović kopira politiku Aleksandra Vučića sjedenja na dvije stolice. Lažno se predstavlja zagovornikom članstva BIH u EU i NATO savezu, a svakodnevno osnažuje odnose s turskim bratom Erdoganom i bespogovorno slijedi njegove antieuropske i antiameričke naputke.

Agresivna Bakirova islamizacija dijela BiH u kojoj su Bošnjaci brojčano dominanti je odavno ukorijenjena i neoboriv je dokaz takve dvolične politike.

I nije čudo što umjereni bošnjački intelektualci sa zebnjom promatraju zaokret bošnjačke politike i plaše se od njezinog sunovrata. Zato i smatraju kako su sljedeći parlamentarni izbori možda i presudni za sudbinu najmnogoljudnijeg naroda u BiH. Došlo se do zida, s Bakirom Izetbegovićem prema Turskoj i Euroaziji, ili bez Izetbegovića prema Europi i Zapadu.

Primitivizam, kriminal i korupcija

-Ovo je psihološka tortura koja oštećuje ljudski duh, pa čak i ljudske vrline. O čemu oni pričaju i čime se bave? Oni se bave je li ovaj go prošao ispred Narodnog pozorišta, a ovaj ukrao 100 milijuna. Ukoliko moram da biram onda ću ovog što je go šetao, a nisam za ovog što je ukrao 100 milijuna i još govori nisam Allaha mi, otvorio je dušu shrvani poznati sarajevski glumac Senad Bašić.

Ponajviše zbog toga Europa još neće u svojoj obitelji našu zemlju. Ne, zbog većinskoga muslimanskog življa nego zbog primitivnosti, kriminala i korupcije i to je “zasluga” i grijeh svih vođa i naroda, a ne samo Bakira Izetbegovća i bošnjačkog naroda.

Na dvije stolice stoji i vrh SDP-a. Ujutro su za modernu, europsku državu, a već poslijepodne gledaju prema “stambolu”.

-Rekla bih nedostatak hrabrosti i zato tu imam više poštovanja za nacionaliste koji jasno kažu protiv čega su. Iako je to opasan presedan, ali je jasno iza čega stoje. Pokušaj sjedenja na dvije stolice nije izvodiv. Žao mi je zbog šutnje SDP-a, žestoko je kritizirala nedosljednost svojih partnera Sabina Čudić, predsjednica Glavnog odbora Naše stranke.

Podvala i zabluda je mnoštvo, a kreatori bi morali biti svjesni da sve to kada tada dođe na naplatu.

Dnevni.ba

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR