TI MIRNO SPAVAJ, USNI SANAK SVOJ…

Umirovljenici mirno spavajte. Nad Vama bdije (i čuva vas) Damir Ljevak, osobni čuvar Veselka Čerkeza!

I dok federalne vlasti muku muče sa rupama u proračunu (koje im je u “amanet” ostavila ergela Fadila Novalića), na sve načine pokušavaju osigurati novac za povećanje mirovina, u isto vrijeme zgradu Federalnog zavoda MIO/PIO u Mostaru čuvaju i uredno hrču likovi kakav je Damir Ljevak. Inače, radi se o čovjeku od najvećeg povjerenja (još vrlo kratko) aktualnog direktora Veselka Čerkeza.

Budući da se Čerkez boji i svoje sjenke, jednog od zaštitara koji osiguravaju objekte i imovinu Federalnog zavoda MIO/PIO u Mostaru, koristi više u privatne nego u službene svrhe. I tu ništa ne bi bilo sporno da ta osoba na poslu bude uredno i pristojno odjevena, obrijana,…, i da svoju plaću dobija za ono za što je i angažiran. Naravno, poslove osiguranja objekata i imovine Federalnog zavoda MIO/PIO, plaćaju i umirovljenici, koji krpaju kraj sa krajem i jedva preživljavaju sa ionako mizernim mirovinama.

Tako Damir Ljevak na poslu spava snom pravednika, a hrče toliko da su se na tu pojavu počeli žaliti i iz kafića preko puta zgrade u kojoj Damir Ljevak “radi”.

Iako se mislilo da nakon kleptomana Ivana Rogića, na njegovo mjesto ne može doći netko gori, mandat Veselka Čerkeza je demantirao i najveće optimiste. Najjednostavnije rečeno, Čerkez je svoj (ničim zasluženi mandat) prespavao. Isto kao i njegov miljenih Damir Ljevak.

Čerkezu želimo sretan odlazak u (ne)zasluženu mirovinu, a njegovom nasljedniku (ili nasljednici) toplo preporučamo da se Ljevaka i sličnih “kamenih spavača”, riješe čim prije.

Stipe Vrdoljak / Insajder.media

MEDIJSKI PARTNERI PORTALA INSAJDER.MEDIA

NAŠ IZBOR